Chakra reading en chakra clearing

Hervinden van je “soul mission” en inspiratie

Energetische blokkades oplossen en je contact met je unieke passie en bezieling herstellen.
Weer vol inspiratie in het leven staan en anderen inspireren.

Hervind de basis voor plezier, werk met passie, liefde en levensgeluk ofwel basis voor Flow in je leven.

Chakra energetics

Je hebt 7 essentiële energieën, 7Qi, die je gebruikt tijdens je leven. Lichaam, emoties, ego, gevoelens, denken, ziel en geest. Deze energieën zijn onderling afhankelijk. Het goede nieuws is dat een positieve verandering van een van je Qi een positief effect op andere Qi heeft. Belangrijke consequentie is dat een negatieve invloed of verstoring van chakra energie een negatieve impact op alle andere heeft.

In onze “moderne tijd” ervaren we vaak blokkades die samen kunnen hangen met beperkende overtuigingen (ego Qi), verstoring van hart energie en verbondenheid (feelings Qi) en met verstoringen in jouw verbondenheid met inspiratie en bezieling (soul & spirit Qi).

 


7Qi

7Qi

Clearing disturbances

Op basis van een gesprek en een aanvullende reading bepalen we waar je eventuele blokkades ervaart. Ik help je met een energetische behandeling je blokkades te zuiveren.

Je ervaart het effect meteen. Na de behandeling heb je meer zicht op jouw uitdagingen en jouw uniekheid, en ben je beter in staat om inspiratie te vinden en om jouw uniekheid vorm te geven met jouw talenten. Ik geef je daarvoor ook enkele tools mee. Handvatten om vol passie en bezieling door het leven te kunnen gaan.

Een behandeling duurt 1 tot 1,5 uur.

Over mij


Mijn naam is Basilius. Na een uittredingservaring tijdens hart-reanimatie op mijn 36e, heb ik ervaren dat ik de gave heb om te kunnen helpen met Qi verstoringen. Tijdens veelvuldige bezoeken aan sjamanen (Balians) op Bali is me duidelijk geworden dat het belangrijk is, om deze gave in het Westen aan te bieden. Naast life coaching verzorg ik sindsdien healing & clearing sessies. Meer over mij lees je hier.

 


7Qi

Tarieven: Individueel

In tegenstelling tot alle andere 7Qi services vind een reading & clearing op donatie basis plaats. Jij bepaalt zelf de waarde van jouw behandeling.


Reading & Clearing

Individueel consult

€ donatie basis

Individuele reading & clearing op praktijkadres Bloemgracht 166A.
Maak nu een afspraak voor een consult.
Dit consult duurt 1-1,5u.

Maak afspraak

Prive coaching

Individueel consult

€ 85

(€103 incl. btw)

Individuele coaching sessie op praktijkadres Bloemgracht 166A of per skype. Maak nu een afspraak voor een gratis oriënterend kennismakingsgesprek.

Maak afspraak
 

Wat klanten van 7Qi Praktijk voor Coaching Amsterdam zeggen: