7Qi Bodyworks

Vitaliseer je lichaam en geest

Je lichaam kan signalen afgeven van overbelasting of belastende al dan niet bewuste denkpatronen.
Omgekeerd kan lichaamswerk je vitaliteit en gedachtepatronen beïnvloeden.
Daarom is het mogelijk om bij 7Qi Praktijk voor Coaching Amsterdam lichaamswerk te doen.


7Qi Bodyworks

Geniet bij 7Qi bodyworks van lichaamswerk met een Reiki, Essentiele olien, mineralen/edelstenen behandeling (of een combinatie daarvan). In de bodyworkskamer kun je ontspannen met muziek en de behandeling op je in laten werken.

We starten altijd met een kennismakingsgesprek of intakegesprek waarin we stilstaan bij jouw persoonlijke behoeften. Hierop stemmen we de behandeling af. Na afloop evalueren we ervaring/gedachten. 7Qi Bodyworks werkt optimaal in combinatie met 7Qi coaching maar kan ook afzonderlijk geboekt worden. Een behandeling duurt 1,5 uur en kosten 95 euro (115 incl. BTW). Uiteraard met een heerlijke kop Pukka thee.

Reiki behandeling

Ervaar een reiki behandeling bij 7Qi Bodyworks. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Reiki helpt ziekte te voorkomen, of sneller te helen. Reiki kan in bepaalde gevallen ook genezen, maar Reiki is bovenal een aanvulling op andere geneeswijzen. Bij 7Qi bodyworks combineren we een reiki behandeling altijd met een open gesprek over je klachten waarin 7Qi evenwichtigheid wordt onderzocht.

Bij een persoonlijke en directe Reiki behandeling wordt de client in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie doorgegeven. Vindt je het als cliënt onplezierig om direct aangeraakt te worden, dan worden handen enige centimeters boven het lichaam gehouden. Reiki kan desgewenst in combinatie met essential oil of mineralenbehandeling worden toegepast.


7Qi Reiki Treatment

Essential oil behandeling

Essentiële oliën werden door Egyptenaren in de klassieke oudheid al gebruikt om hun helende werking. En eeuwenlang worden mensen al behandeld met olie-zwachtels en oliën & kruiden. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Bij 7Qi bodyworks gebruiken we Young Living oils. Misschien wel de beste en zuiverste oliën verkrijgbaar waarbij van zaadje tot eindproduct de productie gecontroleerd plaatsvindt. We combineren een essential oil behandeling altijd met een open gesprek over je klachten waarin 7Qi evenwichtigheid wordt onderzocht. Op basis van dit gesprek worden de meest geschikte oliën geselecteerd die op het lichaam worden aangebracht. De plaats is afhankelijk van olie/doelstellingen (bijv. op achterhoofd, voorhoofd, keel, gehemelte, gewricht, spier, buik of gezichts-punten

Bij een essential oils behandeling wordt de cliënt in onderkleding op een behandeltafel behandeld. Makkelijke en niet knellende onderkleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning. Na aanbrengen van de olie kan desgewenst aanvullend met reiki of mineralen behandeling gewerkt worden. Met ontspannende muziek blijf je onder een dekentje op behandeltafel gedurende 10-20 minuten liggen. Na afloop evalueren we je ervaringen/gedachten.

Mineralen/edelstenen behandeling

Edelstenen zijn zuivere ontvangers van de levensenergie. Door hun unieke vorm, structuur en samenstelling kunnen zij de energie omvormen en doorgeven, herkenbaar voor ons lichaam en onze geest. Vanuit deze helingsenergie pakt ons lichaam het zelf-genezingsproces weer op.

Op basis van een intake gesprek waarin we eventuele klachten of behoeften doornemen komen we tot een keuze van de juiste mineralen. Sommige mineralen zijn 7Qi/Chakra gerelateerd, andere zijn ondersteunend. Afhankelijk van je gevoeligheid voor en opgebouwde ervaring met mineralen bepalen we de optimale grootte, soort en duur van contact. Een behandeling duurt 1,5-2 uur. Hierbij lig je toegedekt op een massagetafel. De stenen worden op en om je heen gelegd terwijl je onder een dekentje ligt.
De eerste behandeling is altijd met een groene calciet, deze steen helpt je los te laten wat je niet meer dient.

Na afloop evalueren we je ervaringen/gedachten en kun je eventueel geadviseerd worden een steen te dragen en waar je deze kunt kopen.


7Qi bodyworks edelstenen

Tarieven:


7Qi Bodyworks

Behandeling (1,5u)

€ 95

(€115 incl. btw)

Ervaar weldadige reiki, essential oil en/of edelsteen therapie (1,5u) eventueel in combinatie met een intuitive reading.
Bel voor een afspraak 0625045321 of boek met de planner

Maak afspraak

7Qi Bodyworks Kado bon

Behandeling (1,5u)

€ 70

(€85 incl. btw)

Gevers belonen we! Ontvang 25% korting bij boeking voor iemand anders (1e behandeling). Bel 0625045321 of stuur een bericht voor een kortingscode.

Contact