Speel het 7Qi kwartet!

Leer jezelf en je medespelers echt kennen met het leuke 7Qi-kwartetspel!

Ken jij de gedachten, overtuigingen gevoelens, of bijvoorbeeld valkuilen van je medespelers? Daag elkaar uit en speel het spel. Een leuke verrassing voor kerst of een leuk cadeautje
voor die vriend of vriendin. 

Bestel het nu voor € 19,95
(incl. verzendkosten). 

Beperkte oplage!
Stuur een mail of bel 06 25045321
om het zo snel mogelijk te bestellen. Op = op. 

7Qi Kwartet

Bel nu: 06 25045321 of mail via het contact formulier

Spelregels

Het spel kent 8 series met 4 kaarten: voor iedere 7Qi een serie en een serie voor valkuil gedrag.

Je kunt het spel op verschillende manieren spelen:

Met 2 personen:

Schud de kaarten en maak een stapeltje. Om beurten een kaart afnemen en de ander de vraag van jouw categorie stellen: bijv. Gevoelens/angsten: "wat zijn jouw angsten" of "wat is jouw grootste angst"? of -Valkuilen/klagen: "waar klaag jij het meest over?" of "wat raakt jou het meest bij klagende mensen" of "wanneer heeft klagen lang genoeg geduurd".

Zodra een van beide spelers een kwartet kompleet heeft mag deze de andere speler een open vraag uit de categorie stellen.

Met 3 of meer personen

Deel de kaarten uit en vraag aan elkaar een kaart/categorie vraag. Heeft de andere persoon de kaart niet dan mag deze een kaart vragen. Heeft de persoon de kaart wel dan geeft deze antwoord op de vraag uit de categorie. De uitdaging is natuurlijk alle 7Qi kwartetten te verzamelen en zo veel mogelijk vragen aan anderen te kunnen stellen. Net als in het echte leven is het bewustzijn van alle 7Qi belangrijk. Probeer alle 7 kwartetten te verzamelen en het achtste, de valkuilen,  juist niet!

Andere spelregels maak je zelf! Want jij bent de dirigent van jouw leven!

Zo heb ik mensen gehoord die kaart/categorieën laten uitbeelden (raden) of waar iedereen een antwoord op een briefje schrijft en de persoon die de kaart vraagt mag raden wie de betreffende kaart heeft op basis van de antwoorden op alle briefjes.