Tarieven IndividueelPrivé coaching

Individueel consult

€ 85

(€103 incl. btw)

Individuele coaching sessie op praktijkadres Bloemgracht 166A of per skype. Maak nu een afspraak voor een gratis oriënterend kennismakingsgesprek.

Maak afspraak

Relatie Coaching

Individueel consult of 3 gesprek (ander tarief voor driegesprek)

€ 85/€135

(€103/ incl. btw)

Individuele coaching (€85) of 3 gesprek (€135) sessie op praktijkadres Bloemgracht 166A Maak nu een afspraak voor een gratis oriënterend kennismakingsgesprek.

Maak afspraak

Privé/Relatie coaching

7 Consulten kaart (facturatie vooraf)

€ 500

(€605 incl. btw)

15% korting bij betaling vooraf van 7 sessies (strippenkaart). 71,40 i.p.v. 85 euro per sessie voor individueel consult! Betaling bij aanvang traject. Bij intake af te spreken.

Maak afspraak

Coaching kado bon

Individueel consult voor iemand die je kent!

€ 41,32

(€50 incl. btw)

Bon voor coaching sessie voor iemand die je dat gunt! 2e gesprek met meer dan 50% korting! Mail me waarom je deze persoon coaching gunt en koop de bon voor hem/haar!

Maak afspraak
 

Chakra reading & clearing

Individueel consult

donatie basis

Individuele reading & clearing op praktijkadres Bloemgracht 166A. Maak nu een afspraak voor een consult. Dit kan alleen telefonisch: 06 25045321 Dit consult duurt 1-1,5u.

Maak afspraak

Tarieven Programma's individueel (7 sessies in 3 maanden)

aftrekbaar voor ondernemers!Inspiratie programma

Individueel Intake + 7 sessies

€ 1295

(€1512 incl. btw)

Intake + 7 sessies met een op jouw persoonlijke situatie afgestemd inspiratie programma. Inclusief lesmateriaal. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Maak afspraak

7Qi Flow programma

Individueel Intake + 7 sessies

€ 1295

(€1512 incl. btw)

Intake + 7 sessies met een op jouw persoonlijke situatie afgestemd Flow mastery programma. Inclusief lesmateriaal. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Maak afspraak

7Qi manifesting entrepreurship

Individueel Intake + 7 sessies

€ 1295

(€1512 incl. btw)

Intake + 7 sessies met een op jouw persoonlijke situatie afgestemd ondernemers programma. Inclusief lesmateriaal. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Maak afspraak

Zakelijke coaching kent een hoger tarief (op offertebasis). Zit je onverhoopt echt enorm krap bij kas dan is een ander tarief mogelijk (loyaliteitsprogramma)

Ik ben geen voorstander van vergoeding via verzekeraars maar ook niet voor het betalen van een gesprek wat je weinig bracht! Het is belangrijk dat je voor jezelf bepaalt wat de coaching ‘je waard is’ en uit ieder gesprek het maximale haalt. Je kiest voor coaching omdat je bewust in jezelf en je eigen persoonlijke groei wilt investeren. Als je zelf betaalt ga je het coaching gesprek bewuster en meer gefocussed in.

Maar ook ik neem verantwoordelijkheid voor je coaching traject. Ervaar je echter onverhoopt een gesprek als weinig zinvol dan betaal je het opvolgende gesprek niets (!)

Daarnaast zie je op de site dat in het geval je momenteel weinig geld hebt het mogelijk is om gebruik te maken van de 'loyaliteits-regeling' waarbij je voor een lager tarief je coaching traject kunt doorlopen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en de mogelijkheden te bespreken.

Al enthousiast geworden? Wacht dan niet langer maar bel 06 25045321
of plan hier online een vrijblijvende kennismakingsafspraak

7Qi Loyaliteits programma

> Als je weinig geld hebt

Speciaal voor minder vermogende mensen (bijstandsniveau) hou ik enkele coaching plaatsen vrij, tegen sterk gereduceerd tarief. Is dit voor jou van toepassing, neem dan vrijblijvend contact met mij op over je mogelijkheden

> Als je genoeg geld hebt

Draagkrachtige/vermogende mensen hebben de mogelijkheid, om met een extra donatie of mogelijk iets hoger tarief, bij te dragen aan enkele goedkope coaching plaatsen tegen gereduceerd tarief voor minder vermogenden.

Mijn tarieven zijn zakelijk en privé alleszins redelijk. Maar er bestaan vaak mogelijkheden om je coaching (meestal gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Ik som de mogelijkheden kort op:

1.Life Coaching vergoeding via je werkgever:

Zakelijk komt het regelmatig voor dat je een budget voor gesprekken krijgt. Soms wil een werkgever mee investeren in jouw ontwikkeling omdat dit ook in het belang van de werkgever is. Informeer bij je HR manager hoe dit bij jouw werkgever geregeld is.

Je kunt een intake gesprek bij me voeren op basis waarvan ik een concept offerte voor je werkgever kan maken. Je kunt er ook voor kiezen eerst in een intakegesprek je vraagstelling meer helder te krijgen (handig voor je aanvraag). We kunnen dan ook samen duidelijke afspraken maken over wat er wel, en wat er niet richting je werkgever gecommuniceerd zal worden. Besef dat voorbereiding op een nieuwe functie en het verbeteren van bepaalde vaardigheden meestal samenhangt met persoonlijke thema’s die je dus samen in je coaching kunt bespreken.

* CAO vergoeding: In veel CAO’s zijn vergoedingen voor coaching en loopbaanbegeleiding opgenomen. Controleer jouw CAO en als coaching is opgenomen, neem dan contact op met je HR afdeling hoe een en ander voor jou werkt qua aanvraag en vergoeding.

*Opleidingsbudget: Ook als je het in je CAO niet vindt kun je natuurlijk contact opnemen met je HR manager, je leidinggevende of zelfs je directeur. Life coaching is vaak een relatief goedkope maar effectieve manier om beter te gaan functioneren of minder ziek te zijn. Veel bedrijven maken afspraken met hun werknemers over een jaarlijkse vergoeding voor opleidingen, training en ... life coaching. Als er een opleidingsbudget is, vraag dan naar de mogelijkheden voor life coaching.

*Outplacement budget: Mogelijk zijn er personele reducties binnen je bedrijf of heb je zelf of je werkgever op basis van je functioneren besloten dat je beter kunt uitzien naar een andere uitdaging. In dat geval is het soms mogelijk om gebruik te maken van een zogenaamd outplacement budget. Vaak kan een lifecoaching traject in dat geval via dit budget vergoed worden. In je coaching ligt dan wel het vinden van een andere uitdaging als mede doelstelling.

2. Belastingaftrek:

*Ben je ondernemer? Dan kun je kosten van coaching als bedrijfskosten aftrekken omdat de belastingdienst jouw coaching ziet als een investering in jou en je bedrijf. Stem het even af met je boekhouder of lees informatie op de website van de belastingdienst.

*Ook als particulier zijn er mogelijkheden om ‘studiekosten en scholingsuitgaven’ af te trekken van je belasting. Ze moeten dan wel samenhangen met oriëntatie of voorbereiding op een toekomstig beroep en er is een ondergrens qua kosten. Het beste kun je een belastingadviseur kort raadplegen of de website van de belastingdienst hierover lezen.

3.UWV en arbeidsongeschiktheidsverzekering:

Heb je een uitkering en wil je je op een nieuwe uitdaging voorbereiden? Voor herstel en integratie is er vaak budget. Informeer hiernaar bij je UWV coach.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergoeden coaching om weer aan de slag te kunnen gaan regelmatig. Controleer je polisvoorwaarden of bel je verzekeraar.

4. Vergoeding door je zorgverzekeraar:

Ik werk bewust niet samen met een zorgverzekeraar. Belangrijkste reden daarvoor is dat het belangrijk is dat iemand bewust investeert in resultaten en gemotiveerd een coaching traject aangaat. We geven in het leven geld uit aan vele dingen die we belangrijk vinden. Kleding, of een auto of fiets, en gezellige avond met vrienden of culturele activiteiten. En juist investeren in levensgeluk is de kern van 7Qi coaching. Zelf daar verantwoordelijkheid voor nemen is daarbij een essentiële stap voor de energie die nodig is verandering te realiseren.

Maar ook als coach ik neem verantwoordelijkheid. Zoals op de site te lezen is hebben wij zelfs een soort 'niet goed geld terug' regeling dat als je coaching gesprek niet is bevallen (en dat gevoel bij een volgend gesprek nog zo is), het geld zelfs wordt terugbetaald. Daarnaast hebben wij een loyaliteitsregeling voor mensen met weinig geld die voor een lager tarief een coaching traject mogen doorlopen. Dit alles komt in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan de orde.

5.Prive coaching als kado

Zoals je hierboven hebt kunnen zien is het mogelijk om een cadeaubon voor mijn coaching te kopen. Dat maakt het mogelijk om vrienden en sponsors te vragen of ze willen bijdragen aan je coachingstraject. Het voelt misschien even vreemd maar het zou je wel eens kunnen verbazen hoe enthousiast hierop gereageerd wordt. Hoe leuk is het om iemand te helpen met iets zinvols in plaats van weer eens een cadeautje te verzinnen waarvan je niet weet of het wel leuk of nodig gevonden wordt?! Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt voor coachingssessies, maar ook voor een mindfulness training, meditatie begeleiding, reiki behandeling of 7Qi fotografie