7Qi Praktijk voor Coaching
Team Performance Coaching

Soms kan een (management) team een steuntje in de rug gebruiken. Een onafhankelijke stem die helpt patronen te doorbreken of die kennis en vaardigheden van uw team doet groeien.

Ik verzorg team performance coaching om, specifiek op uw situatie gericht, uw management team, I&A MT of Projectteam te ondersteunen. Teamcoaching in combinatie met personal coaching van teamleden is uiteraard mogelijk. We bepalen gezamenlijk de doelstellingen. Op basis hiervan stellen we een programma samen waarbij gebruik gemaakt kan worden van de volgende bouwstenen: (1) Patronen doorbreken, (2) Kennis vergroten en (3) Vaardigheden trainen.

Patronen doorbreken

Doorbreek patronen en verbeter het functioneren van je (management) team.

Met een of meerdere van deze coaching bouwstenen geef je er invulling aan!

Weten wie je bent, wat je nodig hebt en wat je drijft en daar ook invulling aan (kunnen) geven binnen je team(rol). De juiste persoon op de juiste plek en daardoor motivatie en plezier ervaren. Sluiten persoonlijke doelen en teamdoelen aan? En levert je team de gewenste bijdrage binnen de organisatie?

Kennis vergroten

Samenvattende ‘spoed’ trainingen. Leer samen essentials van best practices en pas deze snel in je praktijk toe.

Met een of meerdere van deze coaching bouwstenen geef je er invulling aan!

De balanced score card (BSC) richt zich op prestatie meting. Stel samen je scorecard op voor Financieel Perspectief (FP), Klantperspectief (KP), Organisational Learning (OL) en Bedrijfsprocessen (B).

Vaardigheden trainen

Sommige vaardigheden zijn onmisbaar bij je functioneren. In een samenvattende team training leer je ze met en herken je ze bij elkaar.

Met een of meerdere van deze coaching bouwstenen geef je er invulling aan!

Leer in deze training hoe je een perfecte presentatie verzorgt en jouw persoonlijke presentatie stijl. Wanneer geef je een presentatie en wanneer schrijf je een notitie? Welke presentatie valkuilen ga jij overwinnen? Oefenen en onderlinge team response om snel te leren.

Maak vrijblijvend kennis

Geinteresseerd geraakt op basis van bovenstaande? Belt u mij gerust als u vragen hebt of maakt vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken we de teamdoelstellingen en kunnen we een op uw specifieke situatie afgestemde coaching aanpak en inhoud samenstellen. Tarief is afhankelijk van het aantal sessies en de geselecteerde bouwstenen. U ontvangt geheel vrijblijvend een offerte.

Ik ben telefonisch bereikbaar onder nummer 06 250 45 321 of u kunt mailen naar info@7qicoaching.com