7Qi oefeningen

Tijdens je 7Qi coaching maken we gebruik van verschillende oefeningen, afgestemd op jouw interesse, behoefte en ontwikkelplan.

Voorbeeld van een 7Qi oefening

YinYang oefening

Geef van onderstaande YinYang plaatjes aan welke volgens jou bij jou evenwichtig zijn (+/+), welke een nadruk voor een van beide dimensies heeft (+/- of -/+). Kun je benoemen welke invloed eventuele ‘onevenwichtige’ YinYang plaatjes op jouw leven hebben?

yinYang oefening

Interpretatie van je uitkomsten

Met name die yingyang combinaties waar je een expliciete keuze hebt gemaakt voor een van beide dimensies (+/-) zijn interessant om te bestuderen/bespreken.
Is een keuze voor een zijde verbonden aan een allergie voor de andere zijde? Dan bestaat er altijd een groei uitdaging. In iedere allergie zit in verwakte vorm iets van een uitdaging voor jou (zie ook bijv. kernkwadranten/Daniel Ofman of lees werk van Louise Hay).
Is een keuze voor een zijde verbonden aan specifieke levenservaringen dan bespreken we tijdens je volgende coaching sessie welke overtuigingen daarmee verbonden zijn. En wat je voordelen en handicaps op basis van deze overtuigingen zijn.


Als Coachee van 7Qi Praktijk voor Coaching Amsterdam heb je gratis en onbeperkt toegang tot oefeningen en instructies op de:

> 7Qi oefeningen en instructie pagina.

.

Het wachtwoord heb je gekregen tijdens je eerste coaching gesprek.