Bas Brummans

Tel: 06 250 45 321
info@7QiCoaching.com

Specialisaties

- Authentiek leiderschap (eigen keuzes maken)
- Hechtingspatronen en relaties

7Qi Coaching

- 7Qi essentials life coach
- 7Qi advanced life coach
- 7Qi master coach (coach trainer)

Executive Coach

- Authentiek leiderschap & Persoonlijke effectiviteit
- Motivational coaching & mission coaching
- Div. competentie trainingen

Private Life coach: trainingen

- Psychodynamiek/bestuurskunde (Universiteit Twente/Nyenrode Universiteit)
- PPA Thomas Intl. certified coach (Thomas Intl.)
- Cognitieve coaching (Boertien/Krauthammer) /The Work (Byron Katie)
- Professionele begeleiding bij Burnout (Wielink/van Elst)
- Relatie Coaching / mediation
- Inspiratie coaching
- Flow mastery coaching (Limiting belief EMDR/neurobiological emotional clearing) (J&J Ca.USA)
- Reiki 1/2 therapist & Intuitive reading (Bas Buis)


Bas Brummans Foto

Er is meer dan diploma's of certificering

Het is belangrijk te weten 'met wie je in zee gaat' als je een coaching traject aangaat. Alhoewel ik ze heb, is me echt duidelijk geworden dat niet alles diploma's behoeft en dat diploma's geen garantie voor goede coaching en inspiratie zijn! Denk maar eens aan namen als Ghandi, Buddha, Mooji of Martin Luther King.

Er is een verschil tussen een (coaching) methode toepassen of begrijpen wat iemand echt nodig heeft. Mijn combinatie van kennis en werkelijk doorleefde ervaring maakt, dat ik mij werkelijk in jouw uitdaging kan inleven. Begrijp en invoel wat jou drijft, en wat een uitdaging het kan zijn om echt te leren en eigen patronen te veranderen in deze tijden.

We leven in een tijd van marketing en korte wervende teksten op internet. Maar ik geloof in inhoud en de kracht van een authentiek verhaal. Sommigen houden van bescheidenheid, anderen van een enthousiast verhaal. Ik probeer het te integreren. Om open te zijn, en jou echte handvatten voor levensgeluk te geven. 

Opleiding

Ik ben afgestudeerd in Psychodynamiek/Bestuurskunde, (Universiteit Twente) en professioneel interim manager (Universiteit Nijenrode).

Ik ben ook gecertificeerd life-coach (diverse certificaten) en Reiki practicioner (I & II) en heb de nodige klassieke literatuur bestudeerd (Van Buddhistische literatuur tot Kabbalah, Osho, Hay, Byron Katie, Kornfield, Tolle of Chopra) wat me veel inzichten heeft gebracht. Ook neurowetenschappen en 'body-mind' principles hebben mijn aandacht.

Kennis & Ervaring

Na een 'corporate carrière' als manager I&A in een topcare ziekenhuis en 11 jaren als Chief Projects Officer bij PriceWaterhouseCoopers (PwC) besloot ik 8 jaar geleden om als zelfstandige te gaan werken. Dit om mijn passies met mijn werk te kunnen verenigen/combineren. 

7Qi Praktijk voor coaching is sindsdien goed bezocht. Referenties tref je aan op deze site, en op google, facebook en linkedIn.

Overtuigingen

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, dus ook jij en ik, een vrij, gelukkig, liefdevol en zinvol leven kan leiden. Dat vergt wel leren en (leren) verwerken. 

Als het om duurzaam levensgeluk gaat, is het belangrijk, om op je verstand te kunnen vertrouwen en om je (ego) overtuigingen flexibel te kunnen aanpassen. Maar daarnaast is het ook belangrijk, om gelijktijdig  je hart/gevoelens laten spreken, je emoties te gebruiken, aan een gezond en vitaal lichaam te werken, je te laten inspireren en je bezieling en intuïtie te (her)kennen. Bij iedere beslissing die je neemt!

Daarnaast heb ik geleerd dat het mooi is je brein positief te ontwikkelen en je passie te volgen. Dat valt te leren (en te ('trainen'). Maar, het werkt alleen, als je ook oude overtuigingen, vervelende herinneringen of zelfs trauma kunt verwerken. En daarmee weer een secure base voor jezelf ervaart. 

Science meets spirituality

En dat is precies wat de oude chakra wijsheid leert. Ik heb deze gecombineerd met de laatste inzichten uit de psychologie en neuro-wetenschappen en ze in een praktische coaching methodiek vertaald: 7Qi. Waarin leren & 'clearen' centraal staat. Gedurende de afgelopen jaren heb ik mogen ervaren dat deze methodiek  helpt bij het vinden van je pad naar een leven vol vitaliteit, vrijheid, liefde en zingeving. En ik ben dankbaar dat ik de afgelopen jaren al veel mensen heb kunnen begeleiden bij het vinden van dit pad.

Over mij persoonlijk

Zowel innerlijke reizen als reizen buiten inspireren mij. Ik reis dan ook al jarenlang met plezier en avontuur door Azië, Amerika, Afrika en Europa. Jaarlijks bezoek ik Bali voor spirituele ‘voeding’, meditatie, yoga en om te genieten van zon, zee, natuur en cultuur. Vanuit de hele wereld bezoeken mensen daar retreats voor yoga en persoonlijke ontwikkeling. Dat inspireerde mij om een Praktijk voor coaching op te zetten, geënt op zowel westerse meer cognitieve coaching technieken als op meer oosterse tradities. Ik heb deze vervat in het 7Qi model.

Ik heb gelukkig ook nog hobby's. Van paardrijden en motorrijden, zeezeilen, golf, piano spelen, koken, wijnproeverijen tot aan het bestuderen van spirituele literatuur, beoefenen van vinyasa yoga, werken met mineralen, mindfullness of mediteren. Ik bezoek regelmatig musea en events en ben ook regelmatig bij een muziekoptreden of in een gezellig café of restaurant te vinden. 

December 2015 studeerde ik af aan de Foto Academie in Amsterdam. Voor mijn examenproject verbleef ik een aantal maanden op Bali om een documentaire over sjamanen (Balians) te maken. Een intensieve ervaring waarbij sjamanen bereid waren mij veel te leren over hun werkwijze. En een tijd waar ik vol respect en dankbaarheid op terug kijk. Geïnteresseerden kunnen eventueel werk bekijken op mijn website: www.basbrummans.com

Ik woon momenteel in het centrum van Amsterdam. Thuis voer ik coaching gesprekken alsmede op mijn praktijk adres waarbij ik voor Reiki behandelingen gebruik mag maken van een prachtige behandelruimte in de Lutmastraat. Daarnaast verzorg ik zakelijke coaching en trainingen, en werk ik doorlopend aan fotografie projecten.

7Qi Praktijk voor Prive Coaching

7Qi Praktijk voor Privé coaching komt voort uit een innerlijke drijfveer om een bijdrage te mogen leveren aan levensgeluk. 

Ik ben ervan overtuigd dat we meer zijn dan wat we denken of voelen. En dat het leven bestaat uit het maken van keuzes en het doorleven van de consequenties. Dat is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het is niet altijd even gemakkelijk om niet ‘gewoon mee te lopen in de meute’. Onvoorwaardelijkheid, bewust ervaren van het moment en de rijkdom van alledag kunnen genieten vergt zelfbewustzijn. .

Momenteel verzorg ik  - privé life coaching - bij 7Qi Praktijk voor Coaching Amsterdam en daarnaast - zakelijke coaching - voor klanten als ziekenhuismanagement & bijvoorbeeld Philips Nederland BV (research; Cognition & Behaviour), het Anthoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, Feadship of WINK Amsterdam. Zakelijke klanten kunnen meer informatie over mij vinden op de pagina 7Qi zakelijk of op mijn consultancy website: www.basbrummans.nlDank voor het lezen van deze pagina. Mocht je interesse zijn gewekt en heb je vragen of wil je starten met een coaching traject of andere activiteit dan hoop ik dat je me gewoon spontaan belt of mailt. Dat kan op nummer 06 250 45 321 of mail naar info@7qicoaching.com. Wie weet kunnen we dan samen delen in de prachtige en spannende ervaring die het leven is!