Life coach Amsterdam - 7Qi Praktijk voor Coaching.
Het vertrouwde adres in Amsterdam waar jij centraal staat!

Allereerst:
wat heb jij echt nodig

Het gaat er natuurlijk allereerst om, wat jij op dit moment werkelijk nodig hebt. Dat jij je gehoord en begrepen voelt. En we samen kunnen bepalen welke coaching het beste bij jouw persoonlijke uitdaging past. Want jij, en wat voor jou werkt, staat centraal.

Ten tweede,
ervaar jij een klik

Daarnaast is het belangrijk dat je een klik ervaart met mij als life coach. Je kunt op deze site alvast lezen wie ik ben. Mijn kennis en vooral levens ervaring(en). Want juist die maken dat ik, naast professioneel coachen, mij echt kan inleven in jouw situatie.

Alles begint met een kennismakings gesprek

Maar of je werkelijk een klik met mij als life coach hebt, en wat ik voor jou kan betekenen, ervaar je pas tijdens een goed kennismakingsgesprek. Maak daarom gerust online een afspraak. Of bel voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Doorbreek patronen


Soms zitten (onbewuste) overtuigingen, herinneringen of zelfs trauma in de weg, waardoor je vastloopt in je eigen patronen. 

Voorbeelden hiervan zijn:

> (eigen) grenzen overschijden, of geen grenzen kunnen stellen voor anderen
> piekeren of uitstelgedrag
> valkuil gedrag (bijv. klagen, verslaving, ontkenning)
> signalen van je lichaam negeren of zelfs ziek worden, SOLK klachten
> werk blijven doen wat je niet leuk vindt
> herhaald vervelende gedachten, gevoelens en emoties ervaren,
> problemen ondervinden in relaties of zelfs steeds vastlopen in relaties 
> stress en uitputting ervaren, omdat je niet doet wat je werkelijk energie geeft, of maar door blijft gaan.

Wat dan ook de reden is dat je deze site bezoekt, .jouw bewuste en onbewuste patronen zijn altijd het ontdekken waard.


life coach amsterdam

Verander duurzaam


Reguliere coaching staat meestal cognitief (met gesprekken) stil bij jouw overtuigingen. 7Qi coaching doet dit ook (!) maar kan je meer bieden: 

> integratief de relatie met je andere Qi (bijv. gevoelens & emoties) leren doorzien
> los leren komen van je hechtingsstijl en een secure base bouwen.
> onderbewuste (!) overtuigingen, zo nodig veranderen (bijv. met LB-EMDR)
>  (leren) verwerken en  leren omgaan met tegenslag en uitdagingen
> Tot slot helpt 7Qi je met het werkelijk waarmaken en het monitoren van je resultaten
.

We werken dus met 'leren en clearen'. Pas dan kun je werkelijk duurzaam patronen doorbreken.

Meer weten?

Wil je meer weten over 7Qi of het coaching proces? Op de pagina -Over 7Qi- lees je meer. Maar voor je coaching is het niet noodzakelijk. Het inzicht ontstaat vanzelf.

Een life coach opzoeken is een investering waar je je leven lang plezier van hebt.
Iedere topper heeft een coach! Waarom zou jij het niet doen?

De 6 voordelen van 7Qi coaching op een rij:


Patronen en samenhang doorzien

Je leert niet alleen de samenhang tussen jouw gedachtepatronen en overtuigingen te doorzien, maar daarnaast juist ook hun samenhang met je gevoelens, emoties, bezieling, inspiratie en lichaams-signalen herkennen. (je '7Qi').

Patronen duurzaam doorbreken

Naast leren staat veranderen centraal. Bewuste keuzes te maken die bij jou passen. Je leert hoe je zelfstandig onderliggende oorzaken van eventueel valkuil-gedrag kunt aanpakken. Alleen zo doorbreek je patronen werkelijk duurzaam .

Leren en ook verwerken

Niet alleen een nieuwe/andere kijk op dingen kunnen hebben, maar ook onder begeleiding verwerken van vervelende herinneringen, ervaringen of trauma is belangrijk. En leren hoe je dit in de toekomst zelfstandig kunt doen.

Leren en oefenen

Voor al je 7Qi bijzondere oefeningen. Ook online op de 7Qi oefeningen pagina. Je coaching is dus niet alleen praten, ook doen. En samenhang leren zien. Gerelateerd aan jouw persoonlijke uitdaging(en). Want die staan natuurlijk centraal.

Persoonlijke groei actief monitoren

Je leert om eigen keuze-gedrag en (oorzaken van eventueel) valkuil-gedrag te monitoren met de 7Qi monitor. En daarmee leer je hoe zelfstandig duurzame keuzes te maken. Dat is natuurlijk belangrijk voor na je coaching gesprekken.

Dromen ook echt waarmaken

Je passie of leerdoel leren vertalen in een realistische aanpak kan bij mij met praktische tools. Het blijft niet bij praten. Want ik begeleid je ook bij het echt waarmaken daarvan.

Al enthousiast geworden?
Wacht dan niet langer maar bel 06 25045321 of mail naar info@7qicoaching.com

helaas is er momenteel een wachtlijst. Informeer gerust naar de huidigde wachttermijn.

life coach amsterdam

Tarieven

7Qi Praktijk voor Coaching hanteert redelijke tarieven.  Tijdens je intake gesprek staan we stil bij het verwachte aantal gesprekken. Want bij 7Qi Praktijk voor coaching draait het om resultaat en tevreden deelnemers.


 

Privé coaching

Individueel consult

€ 85

(€103 incl. btw)

Individuele coaching sessie op praktijkadres Bloemgracht 166A of per skype. Maak nu een afspraak voor een gratis oriënterend kennismakingsgesprek.

Maak afspraak

Privé coaching

7 Consulten kaart (facturatie vooraf)

€ 500

(€605 incl. btw)

15% korting (71,40 i.p.v. 85 euro) bij betaling vooraf van 7 sessies (strippenkaart). Betaling bij aanvang traject. Na intake of na 1e coaching gesprek af te spreken.

Maak afspraak

Coaching kado bon

Individueel consult voor iemand die je kent!

€ 41,32

(€50 incl. btw)

Koop een kadobon voor een coaching sessie voor iemand die je dat gunt! Eerste gesprek gratis, 2e gesprek met meer dan 50% korting!

Contact

7Qi Loyaliteits programma

> Als je weinig geld hebt

Speciaal voor minder vermogende mensen (bijstandsniveau) hou ik enkele coaching plaatsen vrij, tegen sterk gereduceerd tarief. Is dit voor jou van toepassing, neem dan vrijblijvend contact met mij op over je mogelijkheden

> Als je genoeg geld hebt

Draagkrachtige/vermogende mensen wordt gevraagd om met een extra donatie of mogelijk iets hoger tarief, bij te dragen aan enkele goedkope coaching plaatsen tegen gereduceerd tarief voor minder vermogenden.

7Qi Online


Oefeningen

Een 7Qi Privé life coaching traject bestaat uit coaching gesprekken, aangevuld met praktische oefeningen en instructies. Van oefeningen uit de klassieke Oosterse traditie (zoals mindfullness of meditatie instructie, voedings instructies, lichaams'taal' affirmaties) tot oefeningen op basis van de laatste inzichten uit de neuro wetenschappen (Limiting belief EMDR / Emotional clearing exercising). En dat alles volgens een doordacht stappenplan.

Je ontvangt tijdens je coaching een toegangscode voor de pagina met oefeningen en instructies van 7Qi Praktijk voor Coaching zodat je thuis rustig oefeningen en instructies kunt downloaden en bekijken.


Wat klanten van 7Qi Praktijk voor Coaching Amsterdam zeggen:

Bart-Jan Bas maakt wakker, zet op scherp, stelt directe vragen, leeft met me mee, luistert aandachtig. En altijd met het doel om me een volgende richting te wijzen. Het bevordert mijn innerlijke ontwikkeling en draagt bij aan mijn kwaliteit van leven. Ik ga nog steeds graag naar Bas, omdat ik wil blijven ontwikkelen. Hij helpt me daarbij op een waanzinnig fijne en warme manier. Aanrader! - Bart-Jan Janina De wijze waarop Bas gecoacht heeft was voor mij uniek en erg succesvol. Het heeft mij heel erg veel gebracht en mij veel bewuster gemaakt. De persoonlijke benadering en de 7Qi methode waren voor mij van groot belang om mijzelf te ontwikkelen op de weg naar geluk. En dat geluk is er zeker gekomen en blijft komen! De coaching is de eerste stap geweest en heeft mij enorm geholpen op mijn levenspad naar geluk! Door de ervaringen van Bas zelf en de specifieke rustige wijze van coaching kan ik iedereen Bas aanbevelen. - Janina Igor I lived myself into this gloomy reality where according to the western society success model everything was going just fine. Yet I was missing the joy of life. But fortunately I have a wise boss, and she hired Bas to help me change the situation. I immediately felt a good click with Bas. Perhaps the most important thing I learned from Bas is how important it is not to ignore but follow your feelings. There is still a long learning process for me ahead, but now I at least know the direction and can listen to myself. Because of Bas I am not blind anymore! - Igor Roos “Bas heeft me een tijdje gecoacht en dat heeft me veel goeds gebracht. Dankzij zijn open en positieve kijk op de wereld ben ik bepaalde zaken die me belemmerden in mijn functioneren vanuit een ander perspectief gaan bekijken en heb deze los kunnen laten. Ik voel me nu sterker dan ooit te voren! Ik kan iedereen – die op een of andere manier behoefte heeft aan coaching – aanraden om eens met Bas te gaan praten.” - Roos Rob ‘Mijn gesprekken met Bas waren altijd intens. Aan de ene kant voelde het als een goed gesprek met een vriend, aan de andere kant confronteerde hij mij met mijn valkuilen. Maar altijd op een positieve wijze en leerzaam. Hierbij kon Bas zijn punten perfect formuleren, vaak met heldere voorbeelden. Samen met de 7 Qi benadering heeft dit alles mij dat enorm geholpen met het verkrijgen van inzicht over mijn persoonlijke ontwikkeling.’ - Rob Carolijn Ik heb Bas gevraagd me te coachen omdat ik moeite had om mijn moederschap en persoonlijke ontwikkeling/ carriere/ passie naast elkaar vorm te geven. In onze sessies heb ik een beter beeld van mij zelf gekregen, van mijn valkuilen maar ook mijn passies. Mijn gesprekken met Bas heb ik als zeer prettig ervaren en hij zette me vaak aan het denken tot dagen na onze ontmoeting. Er werd mij een spiegel voor gehouden, waardoor ik veel heb geleerd. Al met al intensief en leerzaam. Mocht ik in de toekomst weer hulp nodig hebben omdat ik het even niet weet, zal ik zeker weer bij Bas aankloppen. Carolijn -Carolijn Heleen Bas' coaching blijft me bij als weldaad voor lichaam, ziel en geest. Ik had de neiging te gemakkelijk af ze wijken van mijn authentieke zelf door invloeden van buitenaf. Zijn heldere en liefdevolle manier van spiegelen hebben gemaakt dat ik weer volledig in mijn kracht sta. Ik ben dankbaar dat Bas op mijn pad kwam. Een echte aanrader, zelfs als je nog niet op zoek was naar een coach! - Heleen heleen Innica I had wonderful coaching sessions with Bas. His knowledge is well integrated and I respect his work with great reverence. ReferenceInnica - Innica