Life coach Amsterdam – 7Qi Praktijk voor Coaching

Het vertrouwde adres in Amsterdam waar jij centraal staat!

Life coach Amsterdam

7Qi Praktijk voor Coaching | locatie Bloemgracht 166A

Met life coaching is het mogelijk om handvatten te vinden voor jouw uitdaging, en deze om te buigen, naar meer levensgeluk.

Ervaar het zelf, met de combinatie van een coach met ervaring, en een bijzondere maar vooral heel praktische 7Qi aanpak. Een combinatie van leren en verwerken. In een doordachte volgorde. Met goede gesprekken, waar jij centraal staat. En met praktische oefeningen. Op deze pagina lees je er meer over.

Online life Coaching

7Qi Praktijk voor Coaching | life coach Amsterdam ONLINE

Ook vanaf thuis kun je life coaching gesprekken voeren bij 7Qi Praktijk voor Coaching. Je maakt gewoon een afspraak en we bellen elkaar per FaceTime of skype. Dat is in het begin misschien even wennen maar ervaring leert dat het snel went!

Dat maakt coaching gesprekken vanuit jouw woonplaats, kantoor, of waar ook ter wereld mogelijk. Oefeningen vind je op de oefeningenpagina ook online en kun je op je eigen tijdstip thuis doen.

Doorbreek patronen


Soms zitten (onbewuste) overtuigingen, herinneringen, aangeleerde (valkuil) patronen of zelfs trauma in de weg.  Waardoor je bijvoorbeeld:

> (eigen) grenzen overschrijdt, of geen grenzen kunt stellen voor anderen
> gaat piekeren
> valkuil gedrag vertoont (bijv. klagen, verslaving, ontkenning)
> signalen van je lichaam negeert of zelfs ziek wordt,
> werk blijft doen wat je niet leuk vindt
> herhaald vervelende gedachten, gevoelens en emoties ervaart,
> problemen ondervindt in relaties of zelfs vastloopt in relaties 
> stress en uitputting ervaart, omdat je niet doet wat je werkelijk energie geeft, of maar door blijft gaan.

Waarschijnlijk is een van deze zaken de reden dat je deze site bezoekt. Maar jouw situatie is altijd specifiek. Jouw bewuste en onbewuste patronen zijn altijd het ontdekken waard.


7Qi Privé Life Coaching

Verander duurzaam


Reguliere coaching staat meestal cognitief (met gesprekken) stil bij jouw overtuigingen, en leert je dingen ook door een andere bril te bekijken. 7Qi coaching doet dit ook (!) maar kan je meer bieden dan dat: 

> integratief de relatie met je andere Qi (bijv. gevoelens & emoties) leren doorzien
> los leren komen van je hechtingsstijl en een secure base bouwen.
> onderbewuste (!) overtuigingen, zo nodig veranderen (bijv. met LB-EMDR, theta sound, en visualisaties)
>  (leren) verwerken en  leren omgaan met tegenslag en uitdagingen. (bijv. met somatic trauma release of TRP). Bij nare herinneringen of trauma is dit een onmisbaar onderdeel bij je coaching.
> Tot slot helpt 7Qi je met het werkelijk waarmaken en het monitoren van je resultaten
.

We werken dus met leren en met ‘clearen’. Pas dan kun je werkelijk duurzaam patronen doorbreken.

Daarvoor een life coach opzoeken is vaak een investering waar je je leven lang plezier van hebt.
Iedere topper heeft een coach! Waarom zou jij het niet doen?

Allereerst:
wat heb jij echt nodig

Het gaat er natuurlijk allereerst om, wat jij op dit moment werkelijk nodig hebt. Dat jij je gehoord en begrepen voelt. En we samen kunnen bepalen welke coaching het beste bij jouw persoonlijke uitdaging past. Want jij, en wat voor jou werkt, staat centraal.

Ten tweede,
ervaar jij een klik

Daarnaast is het belangrijk dat je een klik ervaart met mij als life coach. Je kunt op deze site alvast lezen wie ik ben. Mijn kennis en vooral levens ervaring(en). Want juist die maken dat ik, naast professioneel coachen, mij echt kan inleven in jouw situatie.

Alles begint met een kennismakings gesprek

Maar of je werkelijk een klik met mij als life coach hebt, en wat ik voor jou kan betekenen, ervaar je pas tijdens een goed kennismakingsgesprek. Maak daarom gerust online een afspraak of bel voor een gratis en vrijblijvend gesprek.


Ervaren coach

Je life coach ben ik, Bas Brummans. Ik heb de nodige diploma’s en certificaten. Maar ik ben ook een ervaren coach, niet alleen met life coaching, maar ook met doorleefde levenservaringen. Dat maakt dat ik geen ‘methode’ toepas, maar me echt goed in jou kan verplaatsen.

Coaching met extra mogelijkheden

Net als bij iedere coach bestaat je coaching uit gesprekken in een vertrouwde omgeving.

Mijn ervaring is dat 7Qi coaching veel mooie extra aanknopingspunten geeft voor je life coaching.

Het helpt je om je uitdaging integratief aan te pakken, ervaringen ook echt te verwerken, en valkuil gedrag te voorkomen. Daardoor voorkom je om terug te vallen in herhaling.

Orienteer je zorgvuldig op een coach die goed voelt

Het gaat hier over jouw levensgeluk. Dat maakt het belangrijk je even goed te oriënteren op wie jou het beste kan helpen.

Meer informatie over mijn gespreksstijl en ervaringen vind je op de homepage en in het hoofdstuk over mij op deze site. Naast kennis en ervaring is een persoonlijke klik met name essentieel.

Een eerste stap

Een oriënterend gesprek is gratis en vrijblijvend en pas dan ervaar je, of je die persoonlijke klik met me voelt. Bel dus snel 06 – 250 45 321 of maak zelf online een afspraak.

Tot snel bij – 7Qi Praktijk voor Coaching | Life coach Amsterdam –

7Qi; Een bijzondere methode.


Gesprekken

Bij 7Qi coaching combineer ik inzichten uit ‘Oost en West’. We bespreken we jouw actuele vraagstukken en ervaringen tijdens je coaching gesprekken. Net zoals je dat bij een andere coach of therapeut ook doet.

Maar daarnaast

Wat 7Qi coaching bijzonder maakt, is dat we niet alleen stilstaan bij je zogenaamde mentale patronen (verstandelijk denken), maar ook stil staan bij de onderlinge afhankelijkheid van jouw 7Qi: lichaam, emoties, ego (overtuigingen), gevoel, verstand, bezieling en inspiratie. Want juist in die samenhang doorzien zit de sleutel voor duurzaam levensgeluk.

Met oefeningen tijdens je coaching en thuis leer je hoe de samenhang werkt. Je zult merken dat hier juist de kracht van de 7Qi benadering in zit.

Voorbeelden

Je kunt bijvoorbeeld van piekeren werkelijk ziek worden. Overtuigingen kunnen je gevoelens steeds beïnvloeden. Of je contact met anderen behoorlijk onnodig verzieken.

Onderdrukte of onverwerkte emoties kunnen trauma in je lichaam doen opslaan. Of samen met onderdrukte gevoelens leiden tot valkuil gedrag (bijvoorbeeld verslaving, klagen, agressie, vluchtgedrag).

En van hard werken krijg je geen stress of burn out. Maar van werken zonder passie en bezieling, continue angst om te falen, of werken met gevoelens van machteloosheid wel.

Omgekeerd kun je gedachten en overtuigingen ook met je andere Qi positief beïnvloeden. Daarom werken we naast gesprekken ook met bijvoorbeeld gevoels-, inspiratie en lichaams oefeningen. 


7Qi privé coaching
Meer weten?

Wil je meer weten over 7Qi of het coaching proces? Op de pagina -Over 7Qi- lees je meer. Maar voor je coaching is het niet noodzakelijk. Het inzicht ontstaat vanzelf.

De 6 voordelen van 7Qi coaching op een rij:


Patronen en samenhang doorzien

Je leert niet alleen de samenhang tussen jouw gedachtepatronen en overtuigingen te doorzien, maar daarnaast juist ook hun samenhang met je gevoelens, emoties, bezieling, inspiratie en lichaams-signalen. (je ‘7Qi’).

Patronen duurzaam doorbreken

Naast leren staat veranderen centraal. Bewuste keuzes te maken die bij jou passen. Je leert hoe je zelfstandig onderliggende oorzaken van eventueel valkuil-gedrag kunt aanpakken. Alleen zo doorbreek je patronen werkelijk duurzaam .

Leren en ook verwerken

Niet alleen een nieuwe/andere kijk op dingen kunnen hebben, maar ook onder begeleiding verwerken van vervelende herinneringen, ervaringen of trauma is belangrijk. En leren hoe je dit in de toekomst zelfstandig kunt doen.

Leren en oefenen

Voor al je 7Qi bijzondere oefeningen. Ook online op de 7Qi oefeningen pagina. Je coaching is dus niet alleen praten, ook doen. En samenhang leren zien. Gerelateerd aan jouw persoonlijke uitdaging(en). Want die staan natuurlijk centraal.

Persoonlijke groei actief monitoren

Je leert om eigen keuze-gedrag en (oorzaken van eventueel) valkuil-gedrag te monitoren met de 7Qi monitor. En daarmee leer je hoe zelfstandig duurzame keuzes te maken. Dat is natuurlijk belangrijk voor na je coaching gesprekken.

Dromen ook echt waarmaken

Je passie of leerdoel leren vertalen in een realistische aanpak kan bij mij met praktische tools. Het blijft niet bij praten. Want ik begeleid je ook bij het echt waarmaken daarvan.

Moet ik al die 7Qi theorie weten?

Nee, gelukkig niet! Je coaching bestaat gewoon uit gesprekken en oefeningen, die jou inzicht geven in hoe je kunt groeien en met dingen kunt omgaan. En je helpen jouw persoonlijke coaching doelstelling te realiseren. Dus alles komt vanzelf aan de orde. Het is aan jou in hoeverre je vooraf dingen wilt begrijpen, of ze meer door oefeningen eigen wilt maken.

Maar het doorzien van de samenhang van jouw 7Qi helpt wel. Het helpt je om jouw eigen patronen beter te doorzien. En ze te kunnen overstijgen. Niet meer terug te vallen in valkuilgedrag. Je bewust zijn van de samenhang tussen je gedachten, overtuigingen, emoties, gevoelens, lichaamstaal, bezieling en inspiratie ontstaat tijdens je coaching vanzelf.

Coaching thema’s

Onderstaand de coaching thema’s waarvoor je bij 7QI praktijk voor Coaching aan het goede adres bent:

 • .


  1. Vitaliteit

  • hoe kom ik van mijn burnout af
  • hoe voorkom ik stress
  • hoe kom ik van mijn gewichtsproblemen af
  • hoe krijg ik meer passie in werk of relatie?

 • .


  2. Verbondenheid

  • hoe los ik mijn relatieproblemen op
  • welke partner past bij mij
  •hoe verwerk ik mijn ervaringen met anderen of een (ex)partner
  • hoe ga ik om met vertrouwen
  •hoe ga ik verbinding aan
  •hoe communiceer ik beter met anderen
  •welke patronen en overtuigingen over liefde hanteer ik (on)bewust

 • .


  3. Kiezen en groei

  • welke keuzes maken mij (wel) gelukkig
  • maak ik angst of liefde gedreven keuzes
  • hoe overwin ik woede of verwerk ik verdriet
  • waarom heb ik zo vaak tegenslag en hoe voorkom ik dat

 • .


  4. Zelfexpressie

  • hoe creëer ik succes
  • hoe vind ik een partner/relatie
  • hoe werk ik met passie en bezieling
  • hoe vind ik een baan die bij me past
  • hoe kan ik een veilig inkomen verdienen

 • .


  6. Doelen en focus

  • wat wil ik eigenlijk (echt)
  • waarvoor kies ik
  • hoe groei ik
  • hoe leef ik een leven vol liefde, levensgeluk en doe ik dingen die me blij maken

 • .


  6. Identiteit:

  • wie ben ik
  • wat maakt mij uniek
  • wat heb ik nodig
  • wat drijft mij
  • wat zijn mijn unieke talenten

 • .


  7. Spirituele ontwikkeling

  • hoe raak ik (meer) geinspireerd
  • hoe creëer en ervaar ik ‘flow’
  • hoe kies ik intuïtief
  • hoe herken ik synchroniciteit
  • wat is mijn levensthema/-missie
  • waarom vind ik ‘spirituelen’ vaag
  • hoe verbeter ik mijn yoga of meditatie praktijk
  • hoe werken sjamanen
  • hoe ga ik om met angsten of donkere energie
  • zijn rituelen of is ayahuasca of … gevaarlijk

Al enthousiast geworden?
Wacht dan niet langer maar bel 06 25045321
of plan hier online een vrijblijvende kennismakingsafspraak
7qi prive coaching

Tarieven

7Qi Praktijk voor Coaching hanteert redelijke tarieven.  Tijdens je intake gesprek staan we stil bij het verwachte aantal gesprekken. Want bij 7Qi Praktijk voor coaching draait het om resultaat en tevreden deelnemers.

Tarieven: Individueel (maatwerk)


Privé coaching

Individueel consult

€ 85

(€103 incl. btw)

Individuele coaching sessie op praktijkadres Bloemgracht 166A of per skype. Maak nu een afspraak voor een gratis oriënterend kennismakingsgesprek.

Maak afspraak

Privé/Relatie coaching

7 Consulten kaart
(facturatie vooraf)

€ 500

(€605 incl. btw)

15% korting (71,40 i.p.v. 85 euro) bij betaling vooraf van 7 sessies (strippenkaart). Betaling bij aanvang traject. Bij intake of na 1e coaching gesprek af te spreken.

Maak afspraak

Coaching kado bon

Individueel consult
voor iemand die je kent!

€ 41,32

(€50 incl. btw)

Bon voor coaching sessie voor iemand die je dat gunt! Eerste gesprek met meer dan 50% korting! Mail me waarom je deze persoon coaching gunt en koop de bon voor hem/haar!

Contact

7Qi Loyaliteits programma

> Als je weinig geld hebt

Speciaal voor minder vermogende mensen (bijstandsniveau) hou ik enkele coaching plaatsen vrij, tegen sterk gereduceerd tarief. Is dit voor jou van toepassing, neem dan vrijblijvend contact met mij op over je mogelijkheden

> Als je genoeg geld hebt

Draagkrachtige/vermogende mensen wordt gevraagd om met een extra donatie of mogelijk iets hoger tarief, bij te dragen aan enkele goedkope coaching plaatsen tegen gereduceerd tarief voor minder vermogenden.

7Qi Online


Oefeningen

Een 7Qi Privé life coaching traject bestaat uit coaching gesprekken, aangevuld met praktische oefeningen en instructies. Van oefeningen uit de klassieke Oosterse traditie (zoals mindfullness of meditatie instructie, voedings instructies, lichaams’taal’ affirmaties) tot oefeningen op basis van de laatste inzichten uit de neuro wetenschappen (Limiting belief EMDR / Emotional clearing exercising). En dat alles volgens een doordacht stappenplan.

Je ontvangt tijdens je coaching een toegangscode voor de pagina met oefeningen en instructies van 7Qi Praktijk voor Coaching zodat je thuis rustig oefeningen en instructies kunt downloaden en bekijken.


7Qi Conscious community

Zodra je een life coaching traject of 7Qi FLOW programma bij 7Qi Praktijk voor coaching volgt kun je gratis toegang krijgen tot de 7Qi Conscious community. Een gesloten facebook groep waarin je vragen kunt stellen of ervaringen kunt delen. Voor altijd!

Wat klanten van 7Qi Praktijk voor Coaching Amsterdam zeggen:

Bart-Jan Bas maakt wakker, zet op scherp, stelt directe vragen, leeft met me mee, luistert aandachtig. En altijd met het doel om me een volgende richting te wijzen. Het bevordert mijn innerlijke ontwikkeling en draagt bij aan mijn kwaliteit van leven. Ik ga nog steeds graag naar Bas, omdat ik wil blijven ontwikkelen. Hij helpt me daarbij op een waanzinnig fijne en warme manier. Aanrader! - Bart-Jan Janina De wijze waarop Bas gecoacht heeft was voor mij uniek en erg succesvol. Het heeft mij heel erg veel gebracht en mij veel bewuster gemaakt. De persoonlijke benadering en de 7Qi methode waren voor mij van groot belang om mijzelf te ontwikkelen op de weg naar geluk. En dat geluk is er zeker gekomen en blijft komen! De coaching is de eerste stap geweest en heeft mij enorm geholpen op mijn levenspad naar geluk! Door de ervaringen van Bas zelf en de specifieke rustige wijze van coaching kan ik iedereen Bas aanbevelen. - Janina Igor I lived myself into this gloomy reality where according to the western society success model everything was going just fine. Yet I was missing the joy of life. But fortunately I have a wise boss, and she hired Bas to help me change the situation. I immediately felt a good click with Bas. Perhaps the most important thing I learned from Bas is how important it is not to ignore but follow your feelings. There is still a long learning process for me ahead, but now I at least know the direction and can listen to myself. Because of Bas I am not blind anymore! - Igor Roos “Bas heeft me een tijdje gecoacht en dat heeft me veel goeds gebracht. Dankzij zijn open en positieve kijk op de wereld ben ik bepaalde zaken die me belemmerden in mijn functioneren vanuit een ander perspectief gaan bekijken en heb deze los kunnen laten. Ik voel me nu sterker dan ooit te voren! Ik kan iedereen – die op een of andere manier behoefte heeft aan coaching – aanraden om eens met Bas te gaan praten.” - Roos Rob ‘Mijn gesprekken met Bas waren altijd intens. Aan de ene kant voelde het als een goed gesprek met een vriend, aan de andere kant confronteerde hij mij met mijn valkuilen. Maar altijd op een positieve wijze en leerzaam. Hierbij kon Bas zijn punten perfect formuleren, vaak met heldere voorbeelden. Samen met de 7 Qi benadering heeft dit alles mij dat enorm geholpen met het verkrijgen van inzicht over mijn persoonlijke ontwikkeling.’ - Rob Carolijn Ik heb Bas gevraagd me te coachen omdat ik moeite had om mijn moederschap en persoonlijke ontwikkeling/ carriere/ passie naast elkaar vorm te geven. In onze sessies heb ik een beter beeld van mij zelf gekregen, van mijn valkuilen maar ook mijn passies. Mijn gesprekken met Bas heb ik als zeer prettig ervaren en hij zette me vaak aan het denken tot dagen na onze ontmoeting. Er werd mij een spiegel voor gehouden, waardoor ik veel heb geleerd. Al met al intensief en leerzaam. Mocht ik in de toekomst weer hulp nodig hebben omdat ik het even niet weet, zal ik zeker weer bij Bas aankloppen. Carolijn -Carolijn Heleen Bas' coaching blijft me bij als weldaad voor lichaam, ziel en geest. Ik had de neiging te gemakkelijk af ze wijken van mijn authentieke zelf door invloeden van buitenaf. Zijn heldere en liefdevolle manier van spiegelen hebben gemaakt dat ik weer volledig in mijn kracht sta. Ik ben dankbaar dat Bas op mijn pad kwam. Een echte aanrader, zelfs als je nog niet op zoek was naar een coach! - Heleen heleen Innica I had wonderful coaching sessions with Bas. His knowledge is well integrated and I respect his work with great reverence. ReferenceInnica - Innica