7Qi Praktijk voor Coaching

Home

How can I help you?

Allereerst:
wat heb jij echt nodig

Het gaat er natuurlijk allereerst om, wat jij op dit moment werkelijk nodig hebt. Dat jij je gehoord en begrepen voelt. En we samen kunnen bepalen welke coaching het beste bij jouw persoonlijke uitdaging past. Want jij, en wat voor jou werkt, staat centraal.

Ten tweede,
ervaar jij een klik

Daarnaast is het belangrijk dat je een klik ervaart met mij als life coach. Je kunt op deze site alvast lezen wie ik ben. Mijn kennis en vooral levens ervaring(en). Want juist die maken dat ik, naast professioneel coachen, mij echt kan inleven in jouw situatie.

Alles begint met een kennismakings gesprek

Maar of je werkelijk een klik met mij als life coach hebt, en wat ik voor jou kan betekenen, ervaar je pas tijdens een goed kennismakingsgesprek. Maak daarom gerust een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend gesprek.

Het klinkt gemakkelijk "gewoon doen wat je blij maakt"
Maar hoe werkt het?"

integratieve coaching

De kern van mijn integratieve coaching


Leren wie je bent, en doen wat jou echt blij maakt. Nieuw Persoonlijk Leiderschap vormgeven. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Soms is het ook nodig om 'oude pijn' te verwerken of denk- en leefgewoontes te veranderen. Zodat je niet (onbewust) terugvalt in valkuil gedrag. Dat alles staat centraal bij integratieve 7Qi coaching.

Samen ontdekken, oefenen en dan doen en ervaren. Dat is de basis van verwerken en groeien en van 7Qi integratieve coaching. In een veilige omgeving en een plezierige sfeer.

 

Doorzie je patronen


Als jij je bewust wordt van jouw 7Qi 'disbalans' kun je patronen doorzien; hoe jouw gedachtes en keuzes samenhangen met:

  • jouw onderbewuste belemmerende overtuigingen,
  • geblokkeerde emoties a.g.v. vervelende ervaringen,
  • hechtingspatronen of
  • aangeleerd valkuilgedrag.

Je leert oorzaken doorzien en hoe deze blijvend te veranderen. Eigenlijk kun je pas dan kun je ontdekken wie jij werkelijk wilt zijn, en stappen zetten!

Met de handige 7Qi vragenlijst die je bij de start van je coaching krijgt doorzie je jouw patronen, en komen we snel tot de kern van jouw werkelijke coaching uitdaging!

Voorbeelden 7Qi disbalans;
staat jouw uitdaging er tussen?


integratieve coaching

7QI: alle zeven essentieel voor jouw levensgeluk

Je bent meer dan 'wat je denkt' ! Jouw gedachten, overtuigingen, gevoelens, emoties, bezieling, inspiratie en een lichaam vormen samen een systeem. Ze beïnvloeden elkaar. Ze kunnen elkaar 'verstoren' (en valkuil gedrag veroorzaken) maar elkaar ook in positieve zin beïnvloeden.
Ze zijn als systeem van belang voor een vitaal, liefdevol en gelukkig leven!

Integratieve7Qi Coaching samengevat :

integratieve coaching proces
  1. Herken je valkuil (gedrag) of disbalans
  2. Doorzie de systeem oorzaak en hoe jouw systeem wel (optimaal) werkt
  3. Verwerk/Doorbreek 7Qi patronen en systeemverstoringen
  4. Bepaal dan wat je werkelijk wilt en maak keuzes
  5. Manifesteer 7 focus gebieden en 7 grote-focus gebieden
  6. Monitor & Evalueer en durf bij te sturen

Het 7Qi Proces

Het 7Qi integratieve coaching proces helpt jou om dingen scherp te krijgen, te verwerken en waar te maken. Daarbij volgen we een aantal stappen.

Je krijgt tijdens onze gesprekken handige vragenlijsten en een monitor die je thuis rustig voor een volgende sessie kunt voorbereiden.

Dat begint al met een duidelijk 'intake formulier' voor je eerste coaching sessie met gerichte vragen. Dat maakt dat we meteen in de eerste sessie al flinke voortgang kunnen maken.

Unieke oefeningen per Qi, dus meer dan een coaching gesprek!

7Qi coaching methoden

Meer over de 7Qi methode

De 7Qi methode is breder dan wat veel coaches toepassen. Op de pagina -Over 7Qi- lees je meer over wat 7Qi Coaching bijzonder maakt. Links zie je (in groen) dat 7Qi coaching meer is dan 'gesprekken voeren'. Afhankelijk van jouw uitdaging en voorkeuren is een veelheid van methoden en oefeningen beschikbaar! 

Maar voor je coaching is het niet noodzakelijk dit te weten. Het inzicht ontstaat vanzelf tijdens je sessies waar jouw uitdaging uiteraard centraal staat!

7Qi Coaching ONLINE

 

Online gesprekken

Je coaching gesprekken en begeleide oefeningen kun je ook op afstand doen met een facetime/whatsapp video sessie.

Handig als je niet in Amsterdam en omgeving woont of in Covid tijden.

Online instructie

Tijdens je on line gesprekken krijg je instructie voor oefeningen thuis (!). Van oefeningen uit de klassieke Oosterse traditie zoals mindfullness of meditatie instructie, voedings instructies en lichaamstaal affirmaties tot oefeningen op basis van de laatste inzichten uit de neuro wetenschappen (Limiting belief EMDR / Emotional clearing exercising / ademwerk / hartcoherentie oefeningen).

Online Oefeningen

Tijdens je coaching traject kun je on line 7Qi oefeningen doen die je vindt op het voor coachees toegankelijke deel van deze site. Een wachtwoord ontvang je tijdens je coaching sessie.

Zo kun je naast je gesprekken thuis ook aan de slag. Inzichten en resultaten van de oefeningen bespreken we gezamenlijk tijdens je volgende sessie.

Probeer een gratis 7Qi oefening

Blog artikelen

Lees leerzame blog-artikelen op je gemak thuis en ontdek hoe patronen werken
Je vindt ze op de blog-pagina van deze site

Laatste blogs:

Wat klanten van 7Qi Praktijk voor Coaching Amsterdam zeggen:

Life Coach Amsterdam Testimonial 1
Life coach Amsterdam testimonial
Life Coach Amsterdam Testimonial 13.jpg
Life Coach Amsterdam Testimonial 4
Life Coach Amsterdam Testimonial 6
Life Coach Amsterdam Testimonial 7
Life coach Amsterdam Testimonial 5
Life Coach Amsterdam Testimonial 8

Helaas is de praktijk momenteel voor onbepaalde tijd gesloten.


Privacy is belangrijk .

Daarom gaan wij zorgvuldig met jouw gegevens om!

Privacy beleid